Berliini eelvõistlus

Berliini maraton on maraton, mida peab jooksma ja eks mulgi on see soovilistis (no selline mõnus nimekiri maratonidest, mida kord elus tahaks joosta) olemas. Kuna Berliinis olen enne “maratonipisikuga” nakatumist mitu korda käinud, nii oligi see maraton sinna suhteliselt taha selles nimekirjas vajunud, esmajärjekorras ikka muud kohad kus veel käimata või kuhu hullult tagasi tahaks. Berliin linna mõttes ei jätnud ka erilist muljet, et nüüd tagasi tahaks. Aga kuna Berliini maratoni kohad on aasta-aastalt ühe kiiremini täitunud, siis otsutasin, et registreerin ennast siis 2013 aastaks ära ja teen selle Berliini läbi. Väike eeltöö ja täpselt 25.10.12 kell 12:00 Berliini aja järgi ehk siis 13:00 meie aja järgi pidi registreerumine avatama. Põhimõte kes ees see sees, kokku 40 000 kohta. Eelmisel aastal täitusid kohad kuue nädalaga, aega nagu oleks, aga miski sisetunne ütles et sel korral peab ülikiire olema. Nii valmistusingi “Berliini eelvõistluseks” ehk siis planeerisin täna tegevused nii, et täpselt 12:45 sain segamatult arvuti taga istuda ja jäin siis ootama. Täpselt kell 13:00 avati registreerumine, kiire tegutsemine ja juba kell 13:00:35 potsatas mu postkasti kiri:

You have successfully Pre-registered for the 40th BMW BERLIN-MARATHON 2013.

Kolme eismese minutiga oli läinud 10 000 kohta (ehk odavaimad 60 EUR pääsmed) ja neli tundi hiljem võis Berliini maratoni facebook lehelt lugeda:

Ausverkauft! Nach 3:31 Stunden sind alle Startplätze des 40. BMW BERLIN-MARATHON vergeben. Mit diesem Ansturm hätten wir im Leben nicht gerechnet. Wir sind baff!!!

40 000 kohta kolme poole tunniga, seda ei oodanud isegi mitte korraldajad. Tundub et on lähiaastate küsimus kui ka Berliin loteriiks muudetakse.

Eelvõistluse esimene etapp läks hästi, nüüd jään siis registreerumiskoodi ootama, et see registreerumine ilusti ära vormistada.

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.